aanmelden valentijnsdag fotoshoot





    Soort Fotoshoot sessie*

    Gewenste Locatie*


    Gewenste fotosessie datum*


    Wat zeggen andere over mij

    • Avatar Brenda Plageman ★★★★★ een jaar geleden
      Super blij met de mooie foto's die Michael van onze familie heeft gemaakt. Neemt tijdens de fotoshoot op de goede manier het initiatief. Zorgt er zo voor dat iedereen zich op z'n gemak voelt en er leuke spontane foto's ontstaat. Reageert snel in het contact voor en na de fotoshoot.
    • Avatar nm de bruin ★★★★★ 4 jaar geleden
      Vind je het belangrijk dat de foto's van jouw mooie dag ook echt de emotie van de dag laten zien? Dan ben je bij Michael aan het juiste adres! Wat een top fotograaf. Elk moment weet hij te pakken. En dan is het ook nog eens een super leuke man waarvan het gezellig is dat hij er bij is. Ook niet … Lees verder onbelangrijk. Aanrader.
    • Avatar Joris ★★★★★ 2 jaar geleden
      In oktober 2021 heeft Michael foto's van onze bruiloft gemaakt. Wij zijn heel erg tevreden over zijn werk en werkwijze. Goede voorbereiding door met ons de dag door te nemen en in het bijzonder onze wensen. Op de dag zelf was hij overal en nergens en achteraf zagen we meer foto's waar we niet … Lees verder eens wisten dat die waren genomen. Hij ligt inderdaad veel op de grond buiten, maar dat levert mooie beelden op. Hij is op de dag zelf zeer betrokken, ook bij de gasten en doet alles om mooie foto's te maken. Het album en de digitale database waren ook zeer naar wens.Wij kunnen hem van harte aanbevelen.